Busje vol waardering in Kampen!

Busje vol waardering in Kampen!

Busje vol waardering in Kampen!

Vorige week stond onderstaand bericht in onze mailbox:

Met groot enthousiasme presenteren we de Bus vol waardering. Met deze bus rijdt het campagneteam van Lelie zorggroep het komend jaar (en wie weet nog veel langer) langs regio's en locaties. Met deze bus brengen we aan collega’s waardering voor het vele belangrijke werk dat ze elke dag weer verzetten voor onze cliënten. Daarvoor willen we hen graag bedanken.
Hoe dat gaat gebeuren, is nog een verrassing en verschilt per regio en locatie. Een ding is zeker: deze bus gaan de medewerkers de komende tijd regelmatig zien. Op locatie, in iedere regio of zomaar ergens op straat. En op Lelienet en sociale media waar we delen welke activiteiten we in en rond de bus organiseren. Zo kan iedereen de bus eenvoudig volgen en hopen we anderen enthousiast te maken voor een baan bij een van de onderdelen van Lelie zorggroep.
De bus gaan we ook gebruiken voor wervingsactiviteiten op bijvoorbeeld markten en tijdens meet and greets voor nieuw personeel.

En dan nu het leukste nieuws; het busje is van 5 tot en met 8 oktober in Kampen! Je vindt hem op 5 oktober langs de route van de onderdijksrun, om onze collega's aan te moedigen die meelopen. Daarnaast kunt u hem bewonderen op de weekmarkt in Kampen a.s. maandag 7 oktober en ook staan we er gezellig mee op de biestemarkt in Grafhorst op 8 oktober.
Dus heeft u zin een bakje koffie en een goed gesprek? Kom dan langs bij ons Busje vol waardering op 7 en/of 8 oktober!

 

 

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij