Anneke: 'Tijd genoeg voor een gezellig praatje'

Anneke: 'Tijd genoeg voor een gezellig praatje'

Anneke: 'Tijd genoeg voor een gezellig praatje'

1

'Vooral de zomeravonden vind ik zo leuk om te doen! Het is dan nog heerlijk warm buiten, het leeft op straat en met de cliënten is er altijd tijd voor een gezellig praatje.'
Anneke verteld enthousiast over haar werk bij Curadomi Thuiszorg. Sinds 2019 is ze werkzaam in het team Midden-Betuwe.

Hiervoor werkte ze in de intramurale zorg. Waarom ze gekozen heeft voor extramuraal? Anneke: 'Toen ik nog intramuraal werkte waren het lange diensten die ik moest werken. Dat viel niet meer te combineren met mijn gezin. Ik wilde wel graag blijven werken dus ben ik gaan kijken naar een baan in de zorg die ik beter kon combineren. Al snel kwam ik terecht bij de thuiszorg. Ik ben wat rond gaan kijken en Curadomi sprak me gelijk aan. "Ik ben gaan solliciteren en na een fijn gesprek mocht ik mijn contract tekenen, en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad!"

Wat Anneke zo fijn vindt bij Curadomi: 'Het is heel goed te combineren met mijn gezin. Er wordt altijd rekening mee gehouden, dat vind ik echt heel prettig en geeft veel flexibiliteit. Ook is het werk heel afwisselend.' Anneke vertelt glimlachend: "Er zijn cliënten die al wat langer thuiszorg van ons hebben. Er is altijd wel tijd voor een praatje en daardoor leer je de cliënten goed kennen. Dit zorgt ook voor een persoonlijke band.
's Avonds zit ik dan met een glimlach in mijn auto. Mensen zijn je dankbaar en spreken het ook uit. Werken met waardering wordt echt gevoeld!"

Ook komen er regelmatig nieuwe cliënten in zorg. "Superleuk, want dat geeft juist afwisseling en zo leer je veel mensen kennen. Elke cliënt is uniek en heeft een eigen verhaal," vindt Anneke.

Een van de vier kerndaden bij Curadomi is liefdevol. Anneke: "Dat is iets wat telkens terugkomt, het is dankbaar en mooi werk!"

Reacties

10-08-2021 om 10:08

Mooi, deze persoonlijke reactie van Anneke! Zo ervaar ik het zelf ook. Compliment ook voor Curadomi, ben zeer tevreden over mijn werkgever!

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij