Cliënttevredenheid | Curadomi

veenendaal 1

Cliënttevredenheid

Het is belangrijk om te weten wat u vindt van de zorg en hulp die wij leveren. Daarom vragen we cliënten en mantelzorgers om mee te werken aan tevredenheidsonderzoeken en hun mening kenbaar te maken op Zorgkaart Nederland.

Uw waardering kan anderen helpen om ook voor onze organisatie te kiezen. Wij op onze beurt doen ons voordeel met uw mening door waar mogelijk verbeteringen door te voeren. Verder zijn gegevens over cliënttevredenheid belangrijk voor de zorgverzekeraars met wie wij contracten afsluiten.

  • "Je hoort weleens van uitgeklede thuiszorg, maar daar merk ik bij Curadomi niets van hoor. Toen ik uit het ziekenhuis kwam na vijf dagen en niet echt goed gewassen was, vroeg ik of ik een keer op zaterdag gedoucht kon worden. Dat was geen enkel probleem. Dat je ook eens van de normale zaken af kan wijken, vind ik een pluspunt. Ook het kleine team is fijn: Je hoeft niet dertig keer uit te leggen wat er met je aan de hand is." (Dhr. Haveman)

  • "De zorg die ze leveren staat op een hoog peil, je wordt altijd van goede adviezen voorzien. Ik zou Curadomi zeker bij iemand anders aanbevelen. Curadomi steekt er wat mij betreft met kop en schouders bovenuit."(Dhr. Welmers)

  • "Ik zal eerlijk zeggen: het bevalt me prima en ik heb er nog geen minuut spijt van gehad. Het zijn allemaal leuke meiden, ik word fantastisch goed geholpen.”  (Mevr. Meijer)

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 258 258 3

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.