Zonnige berichten

Zonnige berichten

Zonnige berichten

Hoog tijd om weer eens iets van ons te laten horen!

Zoals u wellicht nog weet hebben wij aan het begin van dit jaar verschillende oproepen gedaan via website, Facebook en posters op scholen om onze vacatures binnen onze teams te kunnen vervullen, zowel bij de verzorging als in de huishouding. We hebben goed nieuws! Anita en Carla komen ons V&V team versterken en bij de HbH hebben zich 2 vakantiehulpen gemeld.

We hebben goede hoop dat we met deze extra collega's de zomer ontspannen tegemoet kunnen zien. Dat is niet alleen voor ons als teams fijn, maar ook de cliënten kunnen rekenen op professionele hulp de komende maanden. En dat werkt dan ook weer door richting de mantelzorgers: hopelijk kunnen zij met deze wetenschap de zorg om hun familielid dan even met een gerust hart loslaten tijdens hun vakantie.

Verder kunnen we u vertellen dat we binnen het pand One Business een grotere kantoorruimte hebben gekregen: we zijn slechts 1 deur opgeschoven maar hebben 2 keer zoveel ruimte. U kunt ons nog steeds vinden aan de voorkant van het pand, op de begane grond. Doordat wij nu 4 ramen hebben is het heerlijk licht in ons kantoor en werken wij met des te meer plezier achter onze bureaus. Bent u nieuwsgierig geworden? Wij houden nog steeds spreekuur op de dinsdagochtend, van 11 tot 12 uur. Kom gerust eens langs! U zou dan meteen een gezellige lunch kunnen houden bij Antje's Taverne :)

Het 'broodje Curadomi' staat nu een paar weken op de menukaart. Antje: " Ja, het broodje doet het goed, hoor! De mensen bestellen het graag, maar vragen zich dan wel af wat "Curadomi" eigenlijk is... Waarop wij vertellen dat het de thuiszorgorganisatie is die ook in dit pand een kantoor heeft."

Kijk, dat is nou mooi: bedrijven die elkaar weten te vinden en elkaar van dienst zijn. En dat ook nog op een heel smakelijke en zorgzame manier! 

 

Wij wensen iedereen een goede zomer toe. 

 

 

 

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij