Jubileum: 10 jaar Curadomi Assen

Jubileum: 10 jaar Curadomi Assen

Jubileum: 10 jaar Curadomi Assen

Maandag 23 augustus 2021 was het zover: we mochten als teams van Curadomi Assen het 10-jarig bestaan vieren! Na een ontvangst buiten bij ons kantoor aan de Oostersingel gingen we naar de overkant en hoorden we, onder het toeziend oog van Bartje, hoe onze regiomanager Lubert en wijkverpleegkundige Carin terugblikten op deze jaren.

Allereerst ontvingen we de hartelijke felicitaties van beiden. 10 jaar bestaan is volgens Lubert een hele prestatie in de dynamische (thuis)zorg, zeker als je bedenkt dat we hier in Assen niet de enige zorgaanbieder zijn. "Een prestatie die alleen maar mogelijk is doordat jullie je dagelijks inzetten, ik zou zeggen “met hart en nieren”, voor al onze cliënten hier in Assen", aldus onze manager. "Jullie zijn een heel enthousiast team en tegelijk ook heel nuchter. Dit kan komen omdat jullie zo “hoog in het noorden” zitten, dat weet ik niet precies…maar het is wel heerlijk om met jullie te werken. Assen is het team dat zowel in de regio als voor de Lelie zorggroep in de meest verre uithoek zit, maar niet minder betrokken. Sterker nog, Assen valt, op de een of andere manier, altijd op. Zeker met PR en communicatie zijn jullie vaker in beeld dan andere teams en daar ben ik best een beetje trots op. Dat mogen jullie ook van jezelf zijn hoor :) Daarom staan we hier ook met plezier met het busje vol waardering op de Brink in het centrum van Assen!! Het begin van de “waarderingstour” van Lelie door het hele land."

Lubert liet weten dat HBH in Assen ook groeit en dat Judith en Carin het daar heel druk mee hebben: "Hulp bij huishouden is meestal “het begin van zorg in de thuissituatie” en daarmee ook het voorportaal voor thuiszorg in de brede zin. Jullie zijn de “steun en toeverlaat” voor de kwetsbare ouderen en daarom verdienen jullie allemaal een compliment! Zeker omdat je alleen bij de cliënt bent en minder in teamverband de directe zorg levert."

Na nog een aantal voorbeelden en lovende woorden gaf hij tot slot aan dat hij de wens uitspreekt dat Assen behoorlijk “roze” wordt: "Dat we met elkaar als Curadomi Thuiszorg in Assen van betekenis mogen zijn en van blijvende waarde! Ook al is dat nog zo klein, de menselijke maat is groot en dat zie ik als onderdeel van Gods onmetelijke liefde. Zo mogen wij verder in dit vertrouwen. Nu en in de nabije toekomst. Mensen zullen thuiszorg nodig blijven hebben en hoe fijn is het dan als je dat van Curadomi mag ontvangen?" Hierop volgde instemmend applaus.

Toen werd het tijd voor een traktatie: we liepen naar de Brink waar de oranje Bus vol waardering stond en waar we bij ijssalon Toscana een verrukkelijk ijsje mochten uitkiezen. Verder werd er flink uitgepakt met cadeautjes voor alle medewerkers en een mooie bos bloemen voor onze wijkverpleegkundige Carin.

De foto's spreken verder voor zich: het was een prachtige middag! Met veel waardering voor onze collega's van de afdeling Communicatie Christine en Laura, die de bus vanuit Rotterdam naar Assen brachten, foto's en filmpjes maakten, interviews afnamen en de sfeer wisten te scheppen rondom de bus. Klasse!

Òp naar de volgende 10 jaar!!

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij